3.3.12

Οργάνωση ντουλάπας





Μύρισε άνοιξη σήμερα και αέρας ανανέωσης με φύσηξε! Σάββατο πρωί, βόλτα στα μαγαζιά και ανανεωμένες βιτρίνες παντού! Επιστροφή στο σπίτι και η ανάγκη να φρεσκάρω την ντουλάπα μου με καινούρια χρώματα ήταν επιτακτική!
Πόσες ώρες ατελείωτες έχουμε περάσει εμείς τα κοριτσάκια μπροστά στη θηρίο ΝΤΟΥΛΑΠΑ που στέκεται παγερά απέναντι μας και  τελικά μετά από πολύωρη προσπάθεια να βάλουμε επιτέλους κάτι πάνω μας, ξεστομίζουμε το αιώνιο :
Δεν έχω τί να βάλω!
Ήρθε ο καιρός να οργανώσουμε και πάλι την ντουλάπα αν και θα προτιμούσα να ξεκινήσουμε ονομάζοντας το προσωπικό βεστιάριο! Συμμαζέψτε λοιπόν το δωμάτιο βάλτε μουσική και ξεκινάμε!   
Άνοιξε διάπλατα τις ντουλάπες και ξεκίνα να βγάζεις όλα τα ρούχα έξωχωρίζοντάς τα ταυτόχρονα σε  δύο μεγάλες κατηγορίες σε αυτά που σου κάνουν και σε αυτά που δεν σου κάνουν. Αυτά τα ρούχα μπορείς να τα δωρίσεις κάπου ή ακόμα να τα παραποιήσεις. Γενικά δεν πετάμε τίποτα γιατί όλα μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Μόλις τελειώσεις με αυτό το ξεκαθάρισμα πρέπει να ξαναβάλεις μέσα τα ρούχα. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν τα βάλεις ανά κατηγορία και χρώμα. Ξεκίνα με τα κρεμαστά δηλαδή παντελόνια, φούστες, πουκάμισα, φορέματα. 
Καλό είναι στα συρτάρια να βάλεις παρόμοιου τύπου ρούχα π.χ σε ένα τα μπλουζάκια για εξόδους, σε άλλο τα ρούχα σπιτιού, σε άλλο φουλάρια, γκέτες, γάντια κτλ. Ευκαιρία να τακτοποιήσεις τσάντες και ζώνες βάζοντας τα σε υφασμάτινες τετράγωνες θήκες. Φαντάσου το βεστιάριο σου σαν μία μίνι boutique και παίξε! Βάλε φως εσωτερικά της ντουλάπας, πράγμα πολύ βολικό αν ξυπνάς από τα άγρια χαράματα! Μπορείς επίσης να βάλεις αυτοκόλλητες ετικέτες που θα σου θυμίζουν την θέση κάθε ρούχου ώστε να μην ξαναέρθει το απόλυτο χάος και δεν βρίσκεις τίποτα!


Σκοπός είναι να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και στυλάτη φορώντας το 100% των ρούχων μας ξεπερνώντας τον εαυτό μας και την ρουτίνα της καθημερινότητας! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...