7.7.12

Ο γάμος της Margherita Missoni
Μπορεί το Μιλάνο να βρίσκεται υπό τον πυρετό της ανδρικής εβδομάδας μόδας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Margherita Missoni να παντρευτεί λίγο έξω από την πόλη τον αρραβωνιαστικό της Eugenio Amos, οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων, δύο ημέρες πριν από το show της.
   Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια ρομαντική εκκλησία στο Brunello και συνεχίστηκε στο κτήμα της οικογένειας Missoni. Μια τσιγγάνικη ορχήστρα, ακροβάτες, αλλά και ένα μέντιουμ βρίσκονταν εκεί για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους, ενώ το bohemian στυλ της δεξίωσης συμπλήρωναν τα τραπεζομάντηλα,  που έφεραν το χαρακτηριστικό print του οίκου και μαροκινές μαξιλάρες αντί για καρέκλες. 
   Για τη Margherita δημιουργήθηκε ένα εντυπωσιακό νυφικό φτιαγμένο από υλικά του οίκου Missoni, όπως μετάξι και οργάντζα, στολισμένο με κεντήματα και απλικέ λουλούδια, που δημιουργήθηκε την επίβλεψη του φίλου της Giambatista Valli. Το γαμήλιο μπουκέτο ήταν σύνθεση που έφτιαξε η ίδια η γιαγιά της, Rosita Missoni, κόβοντας λουλούδια του κήπου της. Στη δεξίωση η Margherita φόρεσε μια ελαφριά παραλλαγή του νυφικού της σε παλ ροζ. Η Tatiana Santo Domingo, η Ευγενία Νιάρχου και η αδερφή της νύφης Teresa ήταν μερικές από τις παρανύμφους, ενώ μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν οι Mario Testino, Carine Roitfeld και Charlotte Olympia Dellal. 
Μιρέλλα Αλέξου
 Photos: Courtesy of Missoni
πηγή voguehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...